News at home...

Trying again…

Øv øv øv. Jeg deltog i Royal Copenhagens malerskole et stykke tid tilbage. Det er ikke det der er øv. Men at den tallerken jeg malede til arrangementet, desværre er flækket under brændingen.

Jeg må indrømme at jeg mistede modet lidt, da jeg fik det fortalt. Og jeg skulle i hvert fald ikke male en igen foreløbig. Jeg brugte trods alt en del tid på den, da jeg jo ikke ligefrem er professionel musselmaler. Men. Harlekin har opfordret mig til at lave en ny, fordi at han synes at den første var så pææn, er han ikke bare dejlig?.

Derfor har jeg deltaget i Royal Copenhagens malerskole igen her i efterårsferien, hvor de har haft malerskole alle dage. Denne gang var der kun mulighed for at male megamussel. Jeg synes at det begynder at tyde på, at det er et arrangement som Royal Copenhagen vil holde oftere og oftere. Så hvis du ikke selv har lavet en endnu. Så kan jeg varmt anbefale det. Det er nemlig et rigtig hyggeligt arrangement, især hvis du hiver en ven med. Og så får man en lækker og personlig tallerken ud af det.

Jeg glæder mig til at vise jer billeder af den nye tallerken når den er blevet brændt og glaseret. Jeg var nemlig så optaget at af male, at jeg helt glemte at tage billeder af den undervejs.

Du kan forresten se mit forrige indlæg her.

 

Boo boo boo. I participated at Royal Copenhagens painting school a while ago. Which isn’t why I boo. it’s because the plate I painted, which sadly is broken during firing.

I have to admit, that I at first wasn’t to exited about making a new one. After all, I spent a fair amount of time painting the plate. But. Harlekin has encouraged me to paint another one, because the first one was so niiice, isn’t he lovely?.

Therefore I participated at a new painting school at Royal Copenhagen during the holiday, where there have been open for painters all week. If you haven’t tried painting your own plate yet, I can warmly recommend it. It’s a really nice event, especially if you join with a friend. And the bonus is a lovely and personal plate.

I’m looking forward to showing you pictures of the new plate when it’s been burned and glazed. I was sadly so occupied with the painting, that I totally forgot to take any photos of it in progress.

Btw, you can read my previous post here.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

News at home...