Wonder if it hears me...

Old ladders…

Gamle stiger er egentlig meget praktiske. De fylder ikke synderligt meget på gulvet, og de kan bruges til en del små-opbevaring. Billedramme-holder, håndklæde-holder, sko-holder (skal dog være sko med hæl, så man kan hænge dem på stigen), bogreol osv osv. Lige pt er jeg selv på udkig efter en stige, men for at være ærlig. Så er de sgu lidt svære at finde. I hvert fald hvis den skal være af træ. Og det synes jeg at de skal. På den måde giver de gamle stiger helt klart et mere råt og romantisk strejf til hjemmet.

Men jeg vil fortsætte min søgen, for på et tidspunkt må jeg da finde en. Til den tid skriver jeg selvfølgelig et indlæg om det.

Indtil da er der lige et par inspirationsbilleder til jer, nuppet fra Pinterest.

 

Old ladders are actually very practical. They don’t occupy floor space, and they can be used for many sorts of small storage. Picture frame-holder, towel-holder, shoe-holder (must however be shoes with heels, so you can hang them on the ladder), bookshelf etc etc. Currently I’m looking for a ladder myself, but to be honest. It’s damn hard to find one. At least if it should be of wood. And I think that they should. In this way the old rises gives a more raw and romantic touch to your home.

But I will continue my quest, for at some point I must find one. When that time comes, of course, I’ll write a post about it.

Until then, just a few inspiration pictures for you, taken from Pinterest.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wonder if it hears me...