Love on recycling...

Repurposed Doors…

Det er vidst ikke nogen hemmelighed at jeg elsker genbrugte ting. Og for tiden er jeg især vild med gamle døre. Mest fordi at jeg synes de tilføjer en hel del sjæl til et rum. Men også fordi at de er mega praktiske. Min og Harlekins bordplade til spisebordet er faktisk en gammel gammel kælder-dør, fra et gammelt hus i Enghave. Man kan se at den har været malet over igen-og-igen af den tidligere ejer. Den nuværende farve er faktisk den som den havde da vi købte den, vi syntes at den var pæn som den var, så vi valgte at beholde den sådan. Udover at vi, selvfølgelig, har været nødt til at fjerne låsen og håndtaget, som ellers var meget sjovt fordi at det var så gammelt. Det øverste billede er et billede af vores spisebord, så du kan se det. Det var vigtigt for os at det ikke var en fyldningsdør, for så ville det blive besværligt at have tallerkner på den osv. Nå. Hvis du ikke lige har en brugt dør liggende anbefaler jeg dba.dk (der fandt vi vores dør) eller genbyg.dk (som specialisere sig inde for genbrugte byggematerialer). Bordbenene er bare nogle arbejdsbænke som vi fandt i Silvan, men mon ikke du kan finde dem i alle velassorterede isenkræmmere. Jeg mener at vi fik to for 90 kr. Det var i hvert fald billigt. Man kan jo altid male dem hvis man vil, men jeg valgte at beholde dem naturfarvet. Hvis det er, har de også nogen lignende i IKEA, men så er prisen ikke den samme, selvfølgelig.

 

Jeg har samlet lidt inspirationsbilleder til jer.

Døren med tavlekridtet synes jeg er genial, og den er rimelig nem at gå til, da det bare er at købe noget tavlekridts-maling og gå i gang. Smart.

 

I just L-O-V-E repurposed things! And for the moment I’m especially fancied with old doors. Mainly because I think they add a lot of heart and soul to a room. But they’re also very useful. Me and Harlequin’s table-top is actually an old old basement door, from an old house in Copenhagen, which have been painted over and over again by the previous owner. The current color is actually the one it had when we bought it, but we think it’s very nice, so we decided to keep it as it is. Except, of course, the lock and door handle, which we had to remove. You can see a picture of it at the top of the post. For the table legs we just bought two workbenches in the nearest hardware store, they’re very cheap and I like the look of it, if you want you could always paint them. If you can’t find the workbenches anywhere, they have something similar at IKEA, but of course the price isn’t the same.

 

Here’s some inspiration pictures for you guys…

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love on recycling...