Casalinga

News@Vipp

Vipp har lanceret den nye farve i 2013, nemlig “Ray of Grey”. Sidste års farve var ellers en ret skrap grøn, men i år har chefdesigner Morten Bo Jensen dette at sige:

“Vi kunne godt lide tanken om at holde det simpelt i år ved at nedtone til grå. Sammen med sin matte finish og struktureret overflade, varm grå tone fremhæver de industrielle funktioner i Vipp kollektion, som afspejler Vipp pedalspand oprindelse som en solid, industrielt værktøj for danske klinikker “

Personligt synes jeg at den grå farve er rigtig fin og på ingen måder kedelig. Strukturen bevirker også, at den ikke bliver så “blend” som den måske ellers ville have været.

Jeg har selv en Vipp sæbedispenser i stål, som jeg har fået af min dejlige farmor i adventsgave. Eftersom jeg bruger den dagligt kan jeg sige, at den fungere rigtig godt i dagligt brug. Selvom min Vipp sæbedispenser står på håndvasken, rykker den sig aldrig ud af stedet, fordi at der er skridsikkert gummi i bunden. Den store trykflade på toppen er nem at bruge, hvilket giver mig en følelse af lækkert design og (ikke mindst) håndværk.

Den nye farve “Ray of Grey” vil være i butikkerne fra starten af Marts 2013, så længe lager haves.

 

Vipp has launched the new color for 2013, “Ray of Grey”. Even though last years color was a pretty tough green, they’ve chosen a less dramatic color this year. The chief designer Morten Bo Jensen says:

“We liked the idea of keeping it simple this year by fading to grey. Together with its matte finish and structured surface, the warm grey tone emphasizes the industrial features of the Vipp collection, reflecting the Vipp pedal bin’s origin as a solid, industrial tool for Danish clinics.”

Personally, I think the gray color is really nice and in no way boring. The structure also means that it will not be so “blend” as it might have been otherwise.

I own a Vipp soap dispenser in stainless steel, which I got from my lovely grandmother as an Advent gift. Since I use it daily, I can say that it works really well in daily use. Although my Vipp soap dispenser stands by the sink, it never moves out of place because there are non-slip rubber on the bottom. The big pressure area on top is easy to use, giving me a sense of exquisite design and craftsmanship.

The new color “Ray of Grey” will be in stores from the beginning of March 2013, as long as they’re in stock.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casalinga