Udsalg@Casanova Furniture

Upcycling…

Et nyt ord er kommet mig for øre. Jeg ved ikke hvor længe i andre har hørt om det, eller måske har i slet ikke hørt det før. Det er det nye ord for genbrug, nemlig “upcycling” og jeg forstår begrebet sådan her:
Man tager et eksisterende produkt (eller spildprodukt) og omtænker det således, at det kan bruges på en ny og mere effektiv måde end før. Når man upcycler en ting, får den ting altså en større værdi end den havde i forvejen. Det kan eksempelvis være en gammel dåse, der har været hakkede tomater, majs eller lignende konserves i, som man så i stedet bruger til opbevaring af køkkengrej, som blomsterskjuler, lampe eller noget helt andet. Derved har konservesdåsen fået en større værdi, end den havde da den bare var skrald.

Puha. Jeg håber at jeg giver mening..(?)

Jeg synes at det er et rigtig spændende koncept. Selvom det nu ikke er så nyt. Jeg har i hvert fald før postet om stiger og døre som man kan finde andre smarte måder at genanvende på. Men nu er der et decideret udtryk for fænomenet. Fedt ik 🙂

Jeg har fundet lidt eksempler på upcycling til jer på Pinterest.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg@Casanova Furniture