DIY transformation...

STEAL MY PHOTOGRAPH!

I dag mødtes jeg og en veninde på Kgs. Nytorv til et “event” jeg læste om i Jyllandsposten igår. Modefotografen Lukas Renlund havde opsat 40 fotografier på metrobyggeriets væg med teksten STEAL MY PHOTOGRAPH. I midten af alle billederne hang en to-do liste, hvorpå hans eneste betingelse for, at man måtte stjæle et fotografi stod. Nemlig at man skulle tage et billede af hvor man har hængt det op, og derefter sende det til ham i en mail. Alle billederne vil kunne ses på hans hjemmeside og på facebook.

Udstillingen skulle stå klar kl. 11.00 i formiddags og jeg må sige at mødetallet var stort. (Han virkede også selv lidt overrasket over antallet af mennesker)

Størstedelen af hans fotografier falder i min smag og heldigvis fik jeg da også stjålet et billede med hjem. Den rå undertone i hans fotografier står i flot kontrast til vores ellers feminine hjem. (Harlekin er også rigtig glad for det!)

Lukas Renlund er helt sikkert en kunstner som jeg vil holde øje med i fremtiden.

 

Mine billeder er fra kl 10.45 hvor mødetallet slet ikke var så stort, som da ulovlighederne fandt sted.

Det sidste billede er taget i min stue, hvor fotografiet hænger lige nu. (Nåårh ja, Flora syntes også lige at hun skulle være med på billedet)

 

 

Today I participated in a danish event, where the designer wanted the audience to steal a photograph. The designer was fashion photographer Lukas Renlund. I was lucky enough to get one.

The last picture is showing the photograph hanging in my dining room.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY transformation...