Holding Hands...

Knitting Rules…

Hvis du ikke har stiftet kendskab med Strikaholic endnu, så vil jeg råde dig til det. Især hvis du ikke har super nemt ved at komme i gang med at strikke fantasifulde puder selv. Mønstrene på puderne er i høj grad inspireret af moderne ting som bus-/togbilletter, QR-koder og stregkoder. Hvilket giver dem et enkelt råt udtryk. Hvis puderne ikke var af strik, men kun tryk på lærredsstof, må jeg nok sige at jeg ikke havde været så imponeret. MEN eftersom det er strik og jeg elsker strikkede ting synes jeg at de får den kant, der gør at jeg finder dem interessante. Jeg finder faktisk puderne ret inspirerende. Hele idéen om at strikke sine egne puder til at ligne noget virkeligt, havde jeg ikke selv tænkt på før jeg så dem her. De kan forresten findes her.

 

If you haven’t had acquaintance with Strikaholic yet, then I’ll advice you to have a look. Especially if you aren’t super good at knitting your own pillows. The patterns are inspired by danish bus- and train tickets, QR-codes and barcodes. If these pillows weren’t knitted, but only print on canvas fabric, I have to say that I wouldn’t be very impressed. BUT they ARE knitted and i love knitted items which gives them the edge that makes me find them interesting. By the way, you can find them here.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holding Hands...