Director dining...

Knitting…

Hjemmestrikkede puder giver hygge og personlighed i ethvert hjem. Derfor vælger jeg at strikke og hækle størstedelen af mine puder selv. Dette er dog den første til samlingen, så jeg har et stykke vej endnu. Denne pude er strikket til bænken ved spisebordet. Jeg har strikket den på 3mm pinde, så strikketøjet bliver tæt nok til at lave en pude af.

Det er første gang jeg har prøvet at strikke med farvemønster. Hvilket jeg forresten selv har fundet på. Når jeg laver mit eget mønster krydser jeg det af på et ternet stykke papir. Som ses på billedet nederst. Så kan jeg strege det ud, hver gang jeg har strikket en pind.

Det er rigtig nemt at strikke mønstret, så det er bare med at komme i gang. Tricket er at man strikker med 2 snore “samtidig” det vil sige at hvis jeg strikker et mønster i rød og grøn, skifter jeg mellem at strikke på den røde og den grønne snor, alt efter mønstret. Den snor der ikke er i brug, hænger bare bag på strikketøjet indtil man skal strikke med farven igen. Det vil se sjovt ud bagpå, med snore der nærmest hænger. Foran ser det til gengæld flot ud, og det er jo det vigtigste!

 

Det var forresten Harlekins idé med dødningehoveder. Synes egentlig at de blev meget gode.

 

 

Homemade knitted pillows makes every home cosy and personal. Therefore I have chosen to Knit most of my pillows myself. This pillow is the first to my collection though. So I still have some pillows to make, before I’m done. This pillow I have knitted for the bench by the dining table. I have knitted it with 3mm knitting needles for a firm result.

It’s the first time I’ve knitted with multiple color pattern. Which by the way, I designed my self. When I design my own pattern I just cross it off a diced piece of paper. As shown in the photograph below. For every needle I knit, I cross it off my list.

It’s really easy to knit in color-patterns. 

 

By the way, the sculls were Harlekins idea. I think they turned out pretty great actually.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Director dining...