Save the Day...

Ceramic Christmas…

Ja. Jeg kan jo ikke få nok af det porcelæn. Så selvfølgelig har jeg kastet min kærlighed på disse smukke juledekorationer fra Anne Langhøj. Hun her designet mange foreskellige slags, både juletræer, rensdyr og hjerter. Men jeg kan nu bedst lide disse porcelænsstjerner. Som jo også er i fin tråd med tidens tendens; Neon. Som er brugt på stjernen, via stempler der mest af alt ligner, at de er placeret skødesløst på porcelænets overflade. Stjernens form er heller ikke helt lige og overfladebehandlingen ligeså, hvilket samlet giver dem en “uperfekthed” som jeg er glad for.

Jeg synes at de er julede uden at være FOR julede. Da de jo hverken er røde eller ejer af andre klassiske julepynts-karakteristika. Hvis jeg ikke har fortalt jer det før, så er rød forresten bandlyst hjemme ved mig. Jeg bryder mig simpelthen ikke om den farve. Så derfor er jeg vild med de designere der eksperimentere med julepynt, og gør op med de klassiske mormors-røde-nisse-traditioner.

Du kan købe Anne Langhøjs keramik her.

 

Yes. I can’t get enough of everything porcelain-made. So of course i’ve channeled my love towards these beautiful christmas decorations from Anne Langhøj. She’s designed all different kinds, both reindeers, christmas trees and hearts. But my favorites are these stars. Which also are very fashionable, because they possess the trendy color; Neon.

I think they’re christmasy, without being TO christmasy. Because they lack both the color red and also every “normal” christmas decoration-caristica. If I haven’t told you yet, I hate the color red. Actually it’s banned at my house. I don’t like that color. That’s why i love designers who experiments with christmas decorations.

If you wanna buy ceramics from Anne Langhøj, you can buy it here

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Save the Day...