Knitting Rules...

Nordic Living…

Samfundets interesse for bæredygtighed og nordiske kerneværdier er i høj grad smittet af i boligindretningsverdenen. Og derfor er mange designere begyndt at interesserer sig for genbrugelige materialer som kork, træ og pap. Jeg ved godt at det efterhånden været på mode i et stykke tid. Men eftersom min blog stadig er forholdsvis ny, har jeg ikke haft mulighed for at skrive om det på det mest aktuelle tidspunkt. Ikke desto mindre, er det en trend som ikke går af mode lige med det samme. Så det er ikke helt “uaktuelt”. Flere og flere designere arbejder med det. Altså naturmaterialer. Især kork. Som vi ellers husker fra de gamle kedelige bordskånere, som jeg i hvert fald er vokset op med. Kork er efterhånden mange designeres fortrukne materiale. bl.a. Normann Copenhagen har mange produkter i kork. Men også Base212 som har formået at arbejde med kork på en sådan måde, at det bliver blødt som læder, og derved kan bruges til puder, makeuppunge etc.

Den nyeste trend er også brug af MARMOR (ja det er rigtig nok; hallo mormors grimme sofabord!) ej… Hvis man tænker på marmor med moderne øjne, er det faktisk et rigtig pænt materiale. Jeg skal nok lave et indlæg med det på et tidspunkt. Forresten er granit og andre naturmaterialer også i høj kurs. Ja alt der har med naturen at gøre. Så den lysestage i ametyst som du købte med hjem fra Grand Canaria for 10 år siden. Find den frem!

Jeg har samlet lidt småting til jer der måske stadig mangler at få et af tidens allerstørste tendenser ind i boligen. Og BY THE WAY hvis du blander det med lidt hæklerier og et lille neon strejf er du good to go!

 

1. Nordic Tales – Bright Sprout. Kan købes her.

2. Artecnica – Designer Ipad Case. Kan købes her.

3. Material Pendant – Nevvorks. Kan købes her.

4. Wine and bar bottle opener – Normann Copenhagen. Kan købes her.

5. Kork pude – Base 212. Kan købes her.

6. Dutch Design Chair – Treetrunk. Kan købes her.

7. Kork lysestager – Pure Culture. Kan købes her.

8. Salt og Peber sæt – Normann Copenhagen. Kan købes her.

 

Ha’ en god tirsdag alle sammen!

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knitting Rules...