At my House...

Medusa-Copenhagen…

Julepynt fra Medusa-Copenhagen er jo så grimt, at det er pænt. Jeg elsker det skæve og anderledes, så derfor er jeg selvfølgelig rigtig glad for det. Medusa er jo indbegrebet af “skævhed”. Jeg er faktisk så vild med det, at jeg ikke kan vælge et enkelt stykke ud, som jeg er ekstra vild med, for jeg er vitterligt glad for det hele. Det giver mig et lille smil på læben, hver gang jeg ser det.

Heldigvis kender Harlekin også til min forkærlighed til Medusa. Så i søndags, d. 1. Advent, gav han mig tre tromme-fyrfadsstager af mærket. De er SÅ fine, så jeg deler dem selvfølgelig lige med jer. Sammen med et Medusa juletræ jeg købte sidste jul. Det står så fint i vindueskarmen, ved siden af en lille Medusa-nisse, som jeg også har fået af Harlekin.

Ja ja. Vi har faktisk fået samlet en lille portion julepynt efterhånden. Det klagede jeg ellers over at vi ikke havde noget af her. Der er faktisk ved at være en rigtig god julestemning i vores lille hjem. Det er dejligt.

Jeg kunne ikke lade være med også, at samle lidt andre billeder fra Medusa til jer. Og forresten; Glædelig 4. december <3

 

Christmas Decorations from Medusa-Copenhagen is so ugly that it’s pretty. I love the quirky and different, so I am obviously very happy about it. Medusa is the epitome of “imbalance”. I can not single out just one piece, to which I have extra love, for I am indeed glad for it all. It gives me a little smile on my face every time I see it.

Luckily Harlequin knows my penchant for Medusa. So last Sunday, the 1st Advent, he gave me three drum tealight holders of the mark. They are SO nice, so of course I’ll share them with you. Along with a Medusa Christmas tree I bought last Christmas. It looks so fine on the window, along with a small Medusa-elf, I also have received from Harlequin.

Yes yes. We actually got together a small portion of christmas decorations. Even though just a while ago, I complained that we didn’t have any. See the post here.

Venlig Hilsen
Columbine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At my House...